BØRNEUNDERHOLDNING I NOVEMBER

Trolls

Efter de store Borkere har invaderet troldelandsbyen tager Poppy, verdens gladeste trold og den over-forsigtige Kvist ud på et eventyr for at redde deres venner.

Fredag 30. november kl. 19.00 på Viasat Film Premiere og Viaplay

Se mere her

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Efter en tragedie bliver en dreng sendt til et børnehjem, hvor han lærer, hvordan han kan udnytte de unikke evner, som han og de andre børn har. Men det varer ikke længe, før de må kæmpe for deres liv.

Se den på Viaplay

Se mere her

Gnompatruljen

Chloe og hendes mor skal flytte igen. De tvinges til at flytte ind i et faldefærdigt, gammelt hus, som er fyldt med havenisser. Chloe opdager snart, at huset skjuler en skræmmende, stor hemmelighed.

Se den på Viaplay

Se mere her

Stjernen

Æslet Bo vil væk fra det stillestående liv på gården. Ved at følge en stjerne bliver han utilsigtet helt i den vigtigste fortælling nogensinde; den første jul.

Se den på Viaplay

Se mere her

Coco

En upcoming musiker, der trodser sin families forbud mod musik, bliver samtidig forbandet. For at løfte forbandelsen må han rejse til "Landet for de Døde" for at blive tilgivet af sine forfædre.

Se den på Viaplay

Se mere her

Ballerina

Félicie, en ung forældreløs pige fra en lille by i Frankrig, forfølger sin drøm om at blive danser ved at melde sig til en prestigefuld balletskole.

Se den på Viaplay

Se mere her

Sprutte

En ulykke ødelægger en havkoloni, hvor mange forskellige havdyr boede. Nu er det op til en blæksprutte, en havtaske og en reje at krydse havet og få hjælp til at redde deres familier.

Se den på Viaplay

Se mere her

Emoji Filmen

Humørikonet Gene er den eneste emoji, der er født uden et filter og derfor kan udtrykke flere grimasser. Men da han en dag kommer til at udtrykke det forkerte ansigtsudtryk i en tekstbesked begynder et eventyr, der kan afgører alle emojiers skæbne.

Se den på Viaplay

Se mere her

Ice Age: Den vildeste rejse

Under Scrats jagt på sit agern, kommer han uforvarende til at skabe en meteorregn, og livet på Jorden er pludselig truet.

Se den på Viaplay

Se mere her