FILM I NOVEMBER

Wonder

En hjertevarmende historie om den usandsynlige helt, unge August ”Auggie” Pullman, som er født med en alvorlig ansigtsdeformation.

Se den på Viaplay

Se mere her

Jumanji: Welcome to the Jungle

Fire unge opdager en gammel konsol med et ældgammelt spil: Jumanji. For at vinde spillet skal de finde, hvad Alan Parrish efterlod for 20 år siden. Hvis de mislykkes, vil de sidde fast i spillet for evigt.

Fredag 16. november kl. 21.00 på Viasat Film Premiere og Viaplay

Se mere her

Ghostbusters

En paranormal trussel mod New York skal stoppes af fire kvinder fra forskellige samfundslag.

Søndag den 18. november kl. 21.00 på TV3

Se mere her

The Equalizer

En mand tror, at han har lagt sin mystiske fortid bag sig og har dedikeret sig til at starte et nyt, stille liv. Men da han møder en ung pige under kontrol af ultra-voldelige russiske gangstere, kan han se stille til - han skal hjælpe hende.

Søndag 25. november kl. 21.00 på TV3

Se mere her

Trolls

Efter de store Borkere har invaderet troldelandsbyen tager Poppy, verdens gladeste trold og den over-forsigtige Kvist ud på et eventyr for at redde deres venner.

Fredag 30. november kl. 19.00 på Viasat Film Premiere og Viaplay

Se mere her

Assassin’s Creed

Ved hjælp af en teknologi der låser op for hans genetiske minder, finder Callum ud af at hans forfædre tilhørte en hemmelig gruppe af lejemordere der kæmpede imod tempelridderne.

Lørdag 1. december kl. 21.00 på Viasat Film Premiere og Viaplay

Se mere her

Black Panther

T’Challa er blevet leder af Wakanda: Et land af teknologiske vidundere, som har været holdt skjult fra omverdenen. Forklædt som superhelten Black Panther forsvarer han sit land.

Se den på Viaplay

Se mere her

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Efter en tragedie bliver en dreng sendt til et børnehjem, hvor han lærer, hvordan han kan udnytte de unikke evner, som han og de andre børn har. Men det varer ikke længe, før de må kæmpe for deres liv.

Se den på Viaplay

Se mere her

Keeping Up with the Joneses

Jeff og Karen har opbygget en illusion om det perfekte liv i forstæderne med deres to børn. Naboerne Tim og Natalie Jones, som de ved et tilfælde afslører er spioner.

Se den på Viaplay

Se mere her

Borg

En af de mest intense sports-rivaliseringer udfoldede sig i 1980'erne mellem den stålsatte svensker Björn Borg og den stædige amerikaner, John McEnroe.

Se den på Viaplay

Se mere her

Star Wars: The Last Jedi

En Jedi-master bliver ufrivilligt rekrutteret til at hjælpe med at træne en studerende i Kraftens navn. Et fremtrædende medlem af Første Ordenen kæmper med at kontrollere Den Mørke Side.

Se den på Viaplay

Se mere her

Snemanden

En garvet detektiv og en nyuddannet politibetjent efterforsker nogle gamle sager i håbet om at afdække en seriemorder, der efterlader sine ofre som groteske snemænd.

Se den på Viaplay

Se mere her

Wind River

Liget af en ung kvinde dukker op i et øde og snedækket, indiansk reservat. En FBI-agent undersøger mysteriet med hjælpen fra en lokal wildlife-officer.

Fredag den 14. september kl. 21.00 på Viasat Film Premiere og Viaplay

Se mere her