FILM I JANUAR

Hidden Figures

En utrolig, inspirerende og indtil nu ufortalt men sand historie om tre kvinder hos NASA, der stod bag en af verdenshistoriens største aktioner – astronauten John Glenns opsendelse i rummet.

Se den på Viaplay

Se mere her

Så længe jeg lever

Vi følger Mogensens rejse mod toppen af hitlisterne. På sidelinjen står hustruen Ruth, og deres tumultariske ægteskab er sangerens holdepunkt i en musiktilværelse, fyldt med lidenskab, angst og alkohol.

Se den på Viaplay

Se mere her

Hostiles

Under den Amerikanske Borgerkrig får en legendarisk kaptajn til opgave at eskortere en døende Cheyenne-høvding til Montana. Vejen er belagt med mange farer og udfordringer fra alle sider.

Se den 18. januar på Viaplay

Se mere her

You were never really here

Joe er en brutal og martret veteran, der arbejder som lejemorder og som kun accepterer jobs med moralsk værdi. Da en senators teenagedatter bliver kidnappet, hyres Joe til at opspore hende.

Se den 22. januar på Viaplay

Se mere her

Logan

En udkørt Logan tager sig af en svækket Professor X, i et skjulested ved Mexicos grænse. Men hans forsøg på at gemme sig fra verden mislykkes, da en ung mutant, forfulgt af mørke kræfter, dukker op.

Se den 25. januar på Viaplay

Se mere her

Kingsman: The Secret Service

Eggsy kommer fra et råt kvarter, hvor han er vokset op uden støtte fra sin mor og med kun et minde om sin heroiske far som trøst. Da den mystiske og særdeles dødbringende gentleman Harry Hart tager den unge mand under sin vinge, bliver Eggsy kastet ud i et udfordrende træningsprogram.

Søndag 27. januar kl. 21.00 på TV3

Se mere her

Peter Kanin

Peter Kanin lever et bekymringsfrit liv med alle sine venner. Indtil den onde nabo flytter ind. Peter skal finde den perfekte plan for at få naboen væk – og vinde køkkenhaven tilbage.

Se den 29. januar på Viaplay

Se mere her

Star Wars: The Last Jedi

En Jedi-master bliver ufrivilligt rekrutteret til at hjælpe med at træne en studerende i Kraftens navn. Et fremtrædende medlem af Første Ordenen kæmper med at kontrollere Den Mørke Side.

Se den på Viaplay

Se mere her

Pitch Perfect 3

Der kræves mere end a cappellasang for at tage sig frem i verden. Det har vores kære Bellas fået at føle. Da en chance for genforening opstår, er pigerne ikke sene til at springe på. Det er nu, det gælder.

Se den på Viaplay

Se mere her

Avengers: Infinity War

Alle superhelte og deres allierede må slå sig sammen og ofre alt i et forsøg på at besejre den mægtige Thanos og stoppe ham fra at udslette universet.

Se den på Viaplay

Se mere her

I, Tonya

Baseret på tidernes største OL skandale. Den lovende kunstskøjteløber Tonya Hardings eksmand planlægger at brække benet på hendes konkurrent. Hvor meget vidste Tonya egentlig?

Se den på Viaplay

Se mere her

Darkest Hour

Året er 1940 og den vestlige verdens skæbne hænger på den britiske statsminister Winston Churchills skuldre. Skal han forhandle med Adolf Hitler, eller kæmpe med risiko for et ydmygende nederlag?

Se den på Viaplay

Se mere her

12 Strong

En styrke af amerikanske elitesoldater vælges ud til at blive de første, som sendes til Afghanistan, som modsvar på terrorangrebene i New York den 11. september 2001.

Se den på Viaplay

Se mere her

The Post

Året er 1971. The Washington Posts uerfarne ejer stilles overfor et skæbnesvangert valg, at trodse magtens mænd eller at sætte avisens fremtid på spil og forsvare sandheden.

Se den på Viaplay

Se mere her