FILM I MARTS

Professor Marston and the Wonder Women

Den sande historie om skabelsen af en ikonisk superhelt, og samtidig historien om tre personers kærlighed og kamp for frihed.

Se den 8. marts på Viaplay

Se mere her

The Birth of a Nation

Filmen foregår i det sydlige USA i tiden før den amerikanske borgerkrig og følger Nat Turner, en boglig slave og prædikant. Efter at have oplevet utallige grusomheder, der er blevet begået mod ham selv og de andre slaver, arrangerer Nate et oprør i håbet om at frigøre sit folk.

Se den 12. marts på Viaplay

Se mere her

Fifty Shades Freed

Oplev tredje og sidste del af Fifty Shades-trilogien, hvor den unge, jordbundne Anastasia Steele skal giftes med sin mystiske mangemillionær-kæreste, Christian Grey.

Se den 15. marts på Viaplay

Se mere her

De Utrolige 2

De Utrolige 2 er efterfølgeren til Pixars populære familiefilm De Utrolige fra 2004, der fulgte en superhelte-families uortodokse problemer.

Se den 22. marts på Viaplay

Se mere her

Taken

Den tidligere regeringsagent Bryan Mills står over for sit livs længste 96 timer – jagten på den frygtindgydende organisation, der har taget hans datter.

Fredag 22. marts kl. 22.15 på TV3

Se mere her

Taken 2

Den tidligere CIA agent, Bryan Mills, reddede for et år siden sin datter fra en brutal trafficking-mafia. Men intet er glemt og intet er tilgivet, for nu vil faderen til et af Bryans ofre have hævn.

Lørdag 23. marts kl. 21.00 på TV3

Se mere her

Wilson

Den midaldrende enspænder Wilson genforenes med sin eks-kone for at møde den teenagedatter, han ikke vidste, han havde.

Se den 29. marts på Viaplay

Se mere her

Tully

Marlo er en udslidt forstadsfrue i New York, som får sit tredje barn. Hendes mand er kærlig men uforstående. Marlos redning bliver den unge barnepige Tully.

Se den på Viaplay

Se mere her

Submergence

James og Danielle mødes ved et tilfælde på et hotel ved den franske kyst, og stærk kærlighed opstår. Et år senere, med tusinde mil mellem sig, lever de begge på de stærke minder fra deres tid sammen.

Se den på Viaplay

Se mere her

First Girl I Loved

Syttenårige Anne er forelsket i Sasha, skolens mest populære pige. Anne betror sig til sin ven Clifton, men da han er hemmeligt forelsket i Anne gør han, hvad han kan, for at skabe problemer.

Se den på Viaplay

Se mere her

Ant-Man and the Wasp

Scott Lang kæmper for at kombinere familielivet med ansvaret som superhelt, da han endnu en gang må trække i Ant-Man-dragten for sammen med Wasp, at afsløre fortidens hemmeligheder.

Se den på Viaplay

Se mere her

7 Days in Entebbe

Inspireret af virkelige hændelser. År 1976 blev et Air France fly kapret på vej fra Tel Aviv til Paris, og en af de mest vågede redningsaktioner i historien blev sat i værk.

Se den på Viaplay

Se mere her

Så længe jeg lever

Vi følger Mogensens rejse mod toppen af hitlisterne. På sidelinjen står hustruen Ruth, og deres tumultariske ægteskab er sangerens holdepunkt i en musiktilværelse, fyldt med lidenskab, angst og alkohol.

Se den på Viaplay

Se mere her

Hostiles

Under den Amerikanske Borgerkrig får en legendarisk kaptajn til opgave at eskortere en døende Cheyenne-høvding til Montana. Vejen er belagt med mange farer og udfordringer fra alle sider.

Se den på Viaplay

Se mere her

Before the Flood

Before the Flood giver et kig ind i, hvordan klimaforandringer påvirker vores miljø og hvad samfundet kan gøre for at forhindre nedslidning af truede arter, økosystemer og indfødte samfund på tværs af planeten.

Se den på Viaplay

Se mere her

Logan

En udkørt Logan tager sig af en svækket Professor X, i et skjulested ved Mexicos grænse. Men hans forsøg på at gemme sig fra verden mislykkes, da en ung mutant, forfulgt af mørke kræfter, dukker op.

Se den på Viaplay

Se mere her

Avengers: Infinity War

Alle superhelte og deres allierede må slå sig sammen og ofre alt i et forsøg på at besejre den mægtige Thanos og stoppe ham fra at udslette universet.

Se den på Viaplay

Se mere her

He named me Malala

Efter at Taliban har forsøgt at dræbe hende for at tale ud for pigers uddannelse, fremstår den pakistanske teenager Malala Yousafzai som en førende fortaler for børns rettigheder og den yngste Nobels fredsprisvinner.

Se den på Viaplay

Se mere her