SERIER I JANUAR

Before the Flood

Before the Flood giver et kig ind i, hvordan klimaforandringer påvirker vores miljø og hvad samfundet kan gøre for at forhindre nedslidning af truede arter, økosystemer og indfødte samfund på tværs af planeten.

Kommer på Viaplay i januar

Se mere her

He named me Malala

Efter at Taliban har forsøgt at dræbe hende for at tale ud for pigers uddannelse, fremstår den pakistanske teenager Malala Yousafzai som en førende fortaler for børns rettigheder og den yngste Nobels fredsprisvinner.

Kommer på Viaplay i løbet af januar

Se mere her

Mars

Den første bemandet mission fra Jorden til Mars i 2033 forsøger at kolonisere den røde planet. Følg miniserien, der kombinere de scriptede elementer og visueller eftekter fra spillefilmene med dokumentariske interviews.

Kommer på Viaplay i løbet af januar

Se mere her

Blacklist

En af de mest populære serier på Viaplay. Nu med den nyeste sæson.

Nyt afsnit hver lørdag på Viaplay

Se mere her

Blindspot

Oplev et konspiratorisk kriminaldrama, som kan måle sig med The Blacklist. En kvinde findes på Times Square, uden hukommelse men med kroppen dækket af mystiske tatoveringer og en hilsen til FBI.

Se alle tre sæsoner på Viaplay

Se mere her

NCIS

16. sæson af den populære serie NCIS, samler op hvor sidste sæson slap. Vance blev kidnappet og holdet er i et kapløb med tiden for at finde ham.

Onsdag kl. 20.00 på TV3

Se mere her

S.W.A.T.

Den lokalt fødte S.W.A.T løjtnant, og tidligere marinesoldat, Daniel "Hondo" Harrelson leder Los Angeles' sidste barriere i kampen mod kriminaliteten.

Onsdag kl. 21.00 på TV3

Se mere her

Outlander

Baseret på Diana Gabaldons bestseller-bøger. Vi følger Claire Randall som bevæger sig gennem tiden fra 1945 til 1700-tallets krigshærgede Skotland, hvor hun splittes af kærlighed til to forskellige mænd.

Nyt afsnit hver mandag kl. 20.00 på Viaplay

Se mere her

Scandal

Olivia Pope har viet sit liv til at beskytte og forsvare den amerikanske elites image og bevare deres hemmeligheder. Nu vil hun starte sit eget firma, men det viser sig svært at bryde med fortiden.

Se alle syv sæsoner på Viaplay

Se mere her