SERIER I MARTS

Forsidefruer

Drama, uenigheder og uløselige konflikter har definitivt splittet gruppen, og derfor træder en tidligere frue ud og en ny frue ind.

Sæsonpremiere 21. marts kl. 21.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

MasterChef

Jagten på Masterchef trofæet er for alvor sat i gang, når de tre Masterchef-dommere, Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch slår dørene op til en hæsblæsende, udfordrende og fantastisk sæson.

Nyt afsnit mandag - torsdag kl. 19.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Luksusfælden

I den nye sæson af Luksusfælden spiller eksperterne hårdt spil, når de skal overbevise deltagerne om at droppe egoismen, skille sig af med statussymbolerne og smide facaden. For det er som om, at parrene ikke helt har forstået, at for at få styr på økonomien, skal der hårdt arbejde og store ændringer til.

Nyt afsnit tirsdag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

NCIS

16. sæson af den populære serie NCIS, samler op hvor sidste sæson slap. Vance blev kidnappet og holdet er i et kapløb med tiden for at finde ham.

Onsdag kl. 20.00 på TV3

Se mere her

S.W.A.T.

Den lokalt fødte S.W.A.T løjtnant, og tidligere marinesoldat, Daniel "Hondo" Harrelson leder Los Angeles' sidste barriere i kampen mod kriminaliteten.

Onsdag kl. 21.00 på TV3

Se mere her

Familien fra Bryggen

Der er masser af romantik i luften, når den nye sæson af Familien fra Bryggen rammer skærmen. Bryllupsklokkerne ringer for Stephanie, og Linse er kommet hjem til sit elskede Bryggen efter godt to år i sydens sol, hvor hun har drevet et B&B.

Nyt afsnit hver torsdag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Blacklist

En af de mest populære serier på Viaplay. Nu med den nyeste sæson.

Nyt afsnit hver lørdag på Viaplay

Se mere her

Blindspot

Oplev et konspiratorisk kriminaldrama, som kan måle sig med The Blacklist. En kvinde findes på Times Square, uden hukommelse men med kroppen dækket af mystiske tatoveringer og en hilsen til FBI.

Se alle tre sæsoner på Viaplay

Se mere her

Outlander

Baseret på Diana Gabaldons bestseller-bøger. Vi følger Claire Randall som bevæger sig gennem tiden fra 1945 til 1700-tallets krigshærgede Skotland, hvor hun splittes af kærlighed til to forskellige mænd.

Se alle fire sæsoner på Viaplay

Se mere her