SERIER I NOVEMBER

Friheden

Officielt er de en almindelig familie. Uofficielt er de Danmarks mest berygtede bedragere. Spørgsmålet er, hvordan de skal håndtere forældremøder, madpakker og afbetalinger samtidig med deres største kup. Friheden er et svindlerdrama fra forstaden, der udspiller sig i Hvidovres parcelhuskvarter.

Onsdag kl. 21.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Vi er bare Mænd

Seks helt almindelige mænd med manglende selvtillid har taget imod den ultimative udfordring. De skal strippe på Smukfest, men de ved det ikke endnu.

Torsdag kl. 21.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Robinson Ekspeditionen

Robinson Ekspeditionen fejrer i år sit 20 års jubilæum. Mere end 400 eventyrlystne danskere har gennem programmets historie udfordret sig selv og hinanden i kampen om overlevelse på en øde ø.

Mandag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Outlander

Baseret på Diana Gabaldons bestseller-bøger. Vi følger Claire Randall som bevæger sig gennem tiden fra 1945 til 1700-tallets krigshærgede Skotland, hvor hun splittes af kærlighed til to forskellige mænd.

Sæsonpremiere mandag 5. november kl. 20.00 på Viaplay

Se mere her

Luksusfælden

Når Luksusfælden til efteråret vender tilbage med sin 21. sæson, bliver parforhold og venskaber sat på prøve, når Luksusfældens eksperter sætter ind for at redde økonomien hos de nødstedte danskere.

Tirsdag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Magnum P.I.

En rapkæftet tidligere Navy SEAL-soldat vender hjem fra Afghanistan. Han sadler om og bruger sine militære kundskaber til at arbejde som privatdetektiv på Hawaii.

Tirsdag kl. 20.00 på Viaplay

Se mere her

New Amsterdam

Max Goodwin er ny medicinsk chef på det berømte hospital New Amsterdam, og han er fast besluttet: Det forsømte sygehus skal reformeres og patienterne skal få exceptionel god pleje, hvad end der kræves.

Onsdag kl. 20.00 på Viaplay

Se mere her

Dødbringende Våben

En længe ventet genindspilning, som er baseret på filmene med samme navn. En rapkæftet politiduo arbejder hårdt for at holde skansen i et pulserende LA.

Onsdag kl. 20.00 på Viaplay

Se mere her

S.W.A.T

En ung, sort mand bliver ved en fejl skudt af lederen for S.W.A.T. og Daniel Hondo Harrelsson, som er født og opvokset i området, tvinges til at tage rollen som ny leder. Hondo er delt mellem loyaliteten til gaden og pligten mod sine medarbejdere i ønsket om at forene lokalsamfundet, som er i oprør.

Fredag kl. 20.00 på Viaplay

Se mere her

Will & Grace

Mere end et årti er der gået siden sidst, men nu er de endelig tilbage – Will og Grace! De er bedste venner og bor sammen midt i New York. Han, en fremgangsrig homoseksuel advokat og hun, en heteroseksuel indretningsdesigner. Følg dem gennem alle livets hændelser med masser af latter og tårer.

Fredag kl. 20.00 på Viaplay

Se mere her

Conspiracy of Silence

En Viaplay Original om svensk våbeneksport. En tidligere våbenhandler, som blev tvunget i eksil, vender tilbage til Sverige for at få hævn over den mand, der tidligere har forsøgt at dræbe ham.

Se den på Viaplay

Se mere her

Vikings

Vikingernes verden kommer til live gennem Ragnar Lothbroks rejse. Han var den første viking, som trådte ud af de nordiske legender og tog sin plads i historien – en mand på grænsen til en myte.

Se den på Viaplay

Se mere her

Hånd i Hånd

Følg Lise og Anders i den nye dansk kærlighedsserie, der begynder lige der, hvor syvårskrisen for alvor sætter ind. Men kan den afværges med parterapi?

Se den på Viaplay

Se mere her

Forsidefruer

De seks forsidefruer: Janni Ree, Amalie Szigethy, Tina Lund, Sarah Louise Christiansen, Jackie Navarro og Gunnvør Dalsgaard er tilbage – lige så sjove og bundærlige som før.

Se den på Viaplay

Se mere her