SERIER I APRIL

MasterChef

Jagten på Masterchef trofæet er for alvor sat i gang, når de tre Masterchef-dommere, Thomas Castberg, Jakob Mielcke og Jesper Koch slår dørene op til en hæsblæsende, udfordrende og fantastisk sæson.

Nyt afsnit mandag - torsdag kl. 19.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Luksusfælden

I den nye sæson af Luksusfælden spiller eksperterne hårdt spil, når de skal overbevise deltagerne om at droppe egoismen, skille sig af med statussymbolerne og smide facaden. For det er som om, at parrene ikke helt har forstået, at for at få styr på økonomien, skal der hårdt arbejde og store ændringer til.

Nyt afsnit tirsdag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Boligkøb i blinde

I Boligkøb i blinde tager et nyt modigt par hver uge det ultimative skridt i jagten på deres drømmehjem. Parret der i længere tid har kæmpet med at finde den helt rigtige bolig, hjælp af en arkitekt og en ejendomsmægler til at finde drømmeboligen.

Sæsonpremiere tirsdag 23. april kl. 21.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Paradise Hotel

Ville du vise troskab, hvis der var 500.000 kr. på spil?

Nye afsnit tirsdag til torsdag kl. 22.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Familien fra Bryggen

Der er masser af romantik i luften, når den nye sæson af Familien fra Bryggen rammer skærmen. Bryllupsklokkerne ringer for Stephanie, og Linse er kommet hjem til sit elskede Bryggen efter godt to år i sydens sol, hvor hun har drevet et B&B.

Nyt afsnit hver torsdag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Forsidefruer

Drama, uenigheder og uløselige konflikter har definitivt splittet gruppen, og derfor træder en tidligere frue ud og en ny frue ind.

Nyt afsnit hver torsdag kl. 21.00 på TV3 og Viaplay

Se mere her

Marvel Agent Carter

Året er 1946. Agent Carter har mistet sit livs kærlighed og bliver tilsidesat på jobbet, da mændene vender hjem fra krigen. Hemmelige missioner, flotte kostumer og kampsport i Marvels univers.

Se den på Viaplay

Se mere her